Kik a program támogatói?

A kormány részéről az Innovációs és Technológiai Minisztérium, a Cisco Magyarország és az IBM Magyarország jogi egységei (IBM Capital, IBM DSS, IBM HQ & LAB, IBM ISSC) és a T-Systems.

Milyen időszakra van tervezve a projekt?

Jelenleg a projekt időtartama 3 hónapra van tervezve, de a helyzet függvényében elképzelhető hosszabbítás is.

Kik vannak benne a program támogatási körében?

Első körben a szakgimnáziumok, de ez a kör később bővülhet

Hogyan csatlakozhatnak új iskolák?

A SuliWebex honlapon megadott kapcsolattartókon keresztül, és ha van preferált mentor, akkor azt meg lehet már az elején kérni.

Milyen segítség érhető el a tanároknak?

Több szintű segítséget vehetnek igénybe a tanárok. Alapesetben az interneten – Youtube, Google – elérhető publikus Webex ismertetők. Második szinten a suliwebex.hu oldalon található ismertetők és videók. Harmadik szinten az IBM / Cisco önkéntes mentorai.

Hogyan lép kapcsolatba a tanár a mentorral?

Az iskolai kapcsolattartók és a mentorok megkapják egymás telefonszámát és e-mail címét. Mivel az iskolák pedagógusai saját Webex accountot kapnak, így annak használatával tudnak közös Webex meetinget is tartani.

Kell-e Webex Meetings alkalmazást használnia a diákoknak ?

A diákok is használhatják a Webex Meetings alkalmazást, ehhez nekik nem kell licence, de ők licence hiányában nem tudnak konferenciát nyitni, csak résztvevőként csatlakozni.

Milyen megoldásban valósul meg a szolgáltatás?

A biztosított megoldás felhő alapú.

Mik a Webex Meetings alkalmazás hardveres és szoftveres rendszerkövetelményei?

A hardveres és szoftveres követelményeket a lenti linken találod. Azt jó tudni, hogy itt nem a megbeszélés szervezőjének PC-je határozza meg a hívás minőségét, hanem a mögötte biztosított felhő alapú infrastruktúra. Link

Mennyi az egyidőben maximálisan csatlakozó résztvevők száma?

Alapból egyszerre, egy időben 200 résztvevő csatlakozhat.